Kuća za odmor Zlatar


Projekat "Kuća za odmor" pokrenut je pre nekoliko godina i prvobitna namena je bila da se objekat koristi za sopstvene potrebe, tako da je i sam ambijent prilagođen porodičnom odmoru ili odmoru za manje društvo. Kako je vreme odmicalo, realizacija projekta je napredovala, a kuća je dobijala na lepoti i funkcionalnosti. 

Kvalitetna gradnja, u kombinaciji sa tradicijom i okruženjem, ne narušava prirodnu lepotu koja se nalazi oko samog objekta. 

Na početku 2013-e godine odlučili smo da registrujemo kuću kao ugostiteljski objekat i uvrstimo je u turističku ponudu planine Zlatar. Cilj nam je da uz pristupačne cene doživite planinu i osetite sve pogodnosti koje nudi moderan planinski turizam. 

Pored prelepe prirode, planina Zlatar vam nudi odmor tokom cele godine, u zimskom ili letnjem periodu kada putujete na primorje. Najbolji način da se odmorite i da "prepolovite" put do mora je upravo da posetite Zlatar. Takođe možete i u povratku da upotpunite vaš odmor sa par provedenih dana u netaknutoj prirodi. 

Želimo vam ugodan odmor na planini Zlatar. 

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Broj telefona

062 80 54 767

Broj telefona

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo vaše utiske o ovom smeštaju! Vaša recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podelite utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana u kojoj ste uživali, dešavanja).