Vila "Dunja" Uvačko jezero


Uz samu obalu Uvačkog jezera, na 17. kilometru od Nove Varoši, daleko od gradske gužve, nalazi se vikendica "Dunja" koja je idealno mesto za odmor za sve ljubitelje netaknute prirode.

Vikendica poseduje dvorište slobodno za parking kao i terasu sa koje se pruža direktan pogled na jezero i okolinu koja ima i letnju kuhinju. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa TV-om, potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom (šporet, frižider, zamrzivač) kao i toalet sa kadom i veš mašinom. Na spratu se nalaze 3 sobe, jednokrevetna, dvokrevetna i soba sa francuskim krevetom. Sve sobe imaju izlaz na terasu sa koje se pruža direktan pogled na jezero. 

Vikendica prima do 7 osoba. 

U dvorištu se nalazi i roštilj slobodan za korišćenje. Pušenje je dozvoljeno u objektu i pet friendly je. Put do vikendice je asfaltiran.

Osobine smeštaja

Vila

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Radijevići

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).