Smeštaj na Zlatarskom jezeru

Smeštaj na Zlatarskom jezeru, najpovoljnije cene i najbolja ponuda. Strana sa listom smeštaja na Zlatarskom jezeru u ponudi ima apartmane, motele, vile, vikendice, sobe - sve što vam je potrebno za idealan odmor u prirodi.


Brvnara "Đorđe" Zlatarsko jezero

Brvnara "Đorđe" Zlatarsko jezero

Koliba
Brvnara Đorđe se nalazi u Burađskom zalivu 1,2 kilometra od brane Kokin Brod na Zlatarskom jezeru na obroncima Zlatibora i Zlatara.
Apartmani "Vasilić"  Zlatarsko jezero

Apartmani "Vasilić" Zlatarsko jezero

Apartmani
Apartmani su smešteni u najlepšem delu zlatarskog jezera, izvan gradske gužve u samom srcu rezervata Uvac. Idealno je mesto za porodične odmore u prirodi u prijatnom ambijentu samog jezera, koje je udaljeno 50 metara od smeštaja. Za ljubitelje kupanja i sunčanja ima i splav.
Apartmani "JS Vasilić"  Zlatarsko jezero

Apartmani "JS Vasilić" Zlatarsko jezero

Apartmani
Apartmani se nalaze u najlepšem delu Zlatarskog jezera u netaknutoj prirodi rezervata Uvac. Od obale je udaljen oko 60 metara. Idealno je mesto za goste koji žele da pobegnu iz gradske gužve i uživaju slušajući tišinu koju nema šta da poremeti. Blizina jezera omogućava gostima da uživaju u kupanju, pecanju, veslanju... Prostrano i lepo dvorište je bezbedan teren za igru dećice. U dvorištu se može roštiljati, praviti hrana u saču...
Brvnara Murtenica

Brvnara Murtenica

Koliba
Brvnara, sa krovom koji je izgrađen po uzoru na nekadašnji čobanski kućer, nalazi se u podnožju Murtenice, na periferiji zaseoka Perišići. Tihuje u nesvakidašnjem šumskom miru, okružena stogodišnjim crnim borovima.
Vila "Vesna" Zlatarsko jezero

Vila "Vesna" Zlatarsko jezero

Vila
Vila "Vesna" se nalazi u Kokinon Brodu na 800 metara od Zlatarskog jezera. Idealno je mesto za lep odmor i kupanje na prelepim plažama Zlatarskog i Radoinskog jezera.
Kuća za odmor "Amzići" Zlatarsko jezero

Kuća za odmor "Amzići" Zlatarsko jezero

Vila
Vikendica se nalazi na mirnom i tihom mestu nadomak Zlatarskog jezera, idealna za porodice sa malom decom i ljubitelje netaknute prirode.
Vila "Jezero" - Zlatarsko jezero

Vila "Jezero" - Zlatarsko jezero

Vila
Na 50 m od Zlatarskog jezera nalazi se kuca za odmor sa 2 odvojene spavace sobe, kuhinjom i dnevnim boravkom. Okruzena borovom sumom i cvetnim livadama pruža nezaboravni odmor u prirodi. Sa dve terese pružaju se pogledi na netaknutu prirodu Zlatarskog jezera. Posebnu ćar odmoru daje šetnja po borovoj šumi, livadama koje obiluju raznovrsnim lekovitim biljem kao i branje šumskih plodova i pećurki. Lokalno stanovništvo u ponudi ima sveže kozije mleko, sir, kajmak, rakiju ,heljdino brašno i razne specijalitete. Letnjikovac koji se nalazi u sastavu objekta na raspolaganju je za rosštilj ,pripremu i organizovanje slavlja i druženja. Na obalama jezera mozete uživati u kupanju, sunćanju i ribolovu. Vaš odmor upotpuniće krstarenje meandrima Zlatarskog jezera, poseta Ledenoj pecini i videti stanšta beloglavog supa. Izleti do Manastira Mileševa, Pribojskoj banji ,Zlatiboru i drugim kulturnim znamenjima našeg kraja ostavice upečatljiv utisak. Domaćini će se potruditi da se ugodno osećate kao kod svoje kuće. Dobro nam došli.

Kako bi ste ocenili lokaciju Zlatarsko jezero?

Želimo da čujemo vaše utiske! Vaša recenzija pomaže drugima pri odabiru pravog mesta za odmor i uživanje. Napištite šta vam se posebno svidelo (ili možda nije) i podelite fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrane u kojoj ste uživali, dešavanja).