Vikendice "Jasen" Jasenovo


Vikendice "Jasen" se nalaze u selu Jasenovo nadomak Zlatarskog jezera. Gostima su na raspolaganju dve opremljene vikendice.

Jasenovo je naseljeno mesto u opštini Nova Varoš u Zlatiborskom okrugu. Ovo mesto, na regionalnom putu koji povezuje Arilje i Novu Varoš, preko Prilika, Katića i Kokinog Broda, idealno je mesto za odmor ili predah od dugog puta, kao i upoznavanje i obilazak zanimljivih predela jugozapadne Srbije. 

U Jasenovu je smešten: Nastavni centar, pošta, prodavnica, osnovna škola, sportski tereni, kao i vikendice "Jasen" koje nude udoban smeštaj, kafu i osveženje po povoljnim cenama. 

Iz Jasenova vode brojne staze i putevi, koji otkrivaju sve lepote ovoga kraja. Jedna od njih vodi do Borove Glave koja je najviši vrh - 1336m, odakle se u odredjenim vremenskim okolnostima može videti Avala. Vidikovac u blizini centra Jasenovo pruža mogućnost uživanja u lepotama Zlatarskog jezera, u kanjonu Uvca, oivičenog bujnim zelenilom i smaragdno zelenom bojom. 

Planinski pašnjaci, šume, nezagadjeno zemljište, voda i vazduh, biljno bogatstvo koje se zasniva na samoniklom, lekovitom bilju (kantarion, hajdučka trava, kopriva, oman, majčina dušica) i divljim plodovima (jagoda, malina, kupina, drenjak) pružaju odlične uslove za boravak i odmor u ovom mestu.

Osim Zlatarskog jezera (Kokin Brod) koje je udaljeno 19km od Jasenova put vodi dalje ka Novoj Varoši, Prijepolju, Mileševi... ili prema panorami i Zlataru.

U drugom pravcu može se ići ka Beloj Reci (10km), poznatoj po čuvenim ribnjacima uvek sveže pastrmke, do Ljubiša, Sirogojna (16km), Gostiljskih vodopada pa sve do Zlatibora (47km).


Vikendica 1

Vikenica poseduje kompletno opremljena kuhinja sa svim potrebnim uređajima i posuđem, kupatilo sa tuš kabinom i veš masinom, sobu za spavanje sa 2 ležaja, jednim standardnim i jednim na rasklapanje. U kuhinji se nalazi još jedan standardni ležaj.

Površina vikendice je 70 metara kvadratnih a prima do 4 odrasle osobe.


Vikendica 2

Vikendica poseduje dve odvojene sobe za spavanje sa kupatilom i mini kuhinjom za čaj i kafu.

Kapacitet vikendice je do 5 odraslih osoba. Sobe su opremljene standardnim ležajevima.

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Jasenovo

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).