Vila "Jezero" Zlatarsko jezero


Na 50 m od Zlatarskog jezera nalazi se kuća za odmor sa 3 odvojene spavaće sobe, kuhinjom i dnevnim boravkom. Okružena borovom šumom i cvetnim livadama pruža nezaboravni odmor u prirodi. Sa dve terese pružaju se pogledi na netaknutu prirodu Zlatarskog jezera.

Posebnu čar odmoru daje šetnja po borovoj šumi, livadama koje obiluju raznovrsnim lekovitim biljem kao i branje šumskih plodova i pećurki. Lokalno stanovništvo u ponudi ima sveže kozije mleko, sir, kajmak, rakiju, heljdino brašno i razne specijalitete.

Letnjikovac koji se nalazi u sastavu objekta na raspolaganju je za roštilj, pripremu i organizovanje slavlja i druženja. Na obalama jezera možete uživati u kupanju, sunčanju i ribolovu. Vaš odmor upotpuniće krstarenje meandrima Zlatarskog jezera, poseta Ledenoj pecini i pogled na staništa beloglavog supa.

Izleti do Manastira Mileševa, Pribojske banje, Zlatibora i drugih kulturnih znamenitosti našeg kraja ostaviće upečatljiv utisak na vas. Domaćini će se potruditi da se ugodno osećate kao kod svoje kuće. Dobro nam došli.

Kapacitet: 9 osoba

Osobine smeštaja

Vila

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Kokin Brod

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).