Kuća za odmor "Amzići" Zlatarsko jezero


Vikendica se nalazi na mirnom i tihom mestu nadomak Zlatarskog jezera, idealna za porodice sa malom decom i ljubitelje netaknute prirode.

Nalazi se na 1200 metara nadmorske visine, u blizini četinarske šume. Zlatarsko jezero je na 3km udaljenosti od same kuce. Priroda obezbedjuje idealan beg iz gradskih gužvi. U okolini možete posetiti vidikovce na Uvcu, krstariti jezerom, posetiti etno sela, uživati u kupanju i pecanju... Ili samo odmoriti slušajući tišinu koju nema šta da poremeti. Pogodna je za porodice sa decom jer se u blizini nalazi fudbalski teren što omogucava slobodno igranje dece i uživanje na svežem vazduhu bez straha od saobracaja i automobila.

Kuća ima 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju, trpezariju, kupatilo i terese.

Ima kompletnu posteljinu i posuđe i sve je besprekorno čisto.

Apartman se izdaje na kraći i duži period tokom cele godine. 

Vikendica je udaljena 3 km od Zlatarskoj jezera i mesta Kokin Brod. Na jezeru se mogu vršiti razne vrste aktivnosti, od kupanja na uređenom delu pored brane, preko čistog uživanja u tišini i pogledu na vodu, do pecanja za ljubitelje ovog sporta. U okolini se nalazi i veliki broj etno sela gde se moze uzivati u tradicionalnoj hrani i ambijentu. U blizini je i rezervat prirode Uvac, sa vidikovcem koji pruza pogled na reku Uvac i beloglave supove. Na 25 km nalazi se Pribojska Banja sa termalnom vodom i bazenima za celodnevno uzivanje. Na 35 kilometara nalazi se Mokra Gora i Drvengrad - mesto za lep izlet i voznju starim CIRA vozom kao i setnju kroz Drvengrad.

U mestu gde je vikendica ne postoji prodavnica, zato je važno namirnice kupiti pri dolasku, najbliža prodavnica je tik nakon brane jezera u odmaralištu Sveti Nikola za goste koji dolaze iz pravca Bograda ili u Novoj Varoši za goste koji dolaze iz pravca Crne Gore.

 

Osobine smeštaja

Vila

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Amzići

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 088 60 20

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).