Kuća za odmor "Amzići" Zlatarsko jezero


Vikendica se nalazi na mirnom i tihom mestu nadomak Zlatarskog jezera, idealna za porodice sa malom decom i ljubitelje netaknute prirode.

Nalazi se na 1200 metara nadmorske visine, u blizini četinarske šume. Zlatarsko jezero je na 3km udaljenosti od same kuce. Priroda obezbedjuje idealan beg iz gradskih gužvi. U okolini možete posetiti vidikovce na Uvcu, krstariti jezerom, posetiti etno sela, uživati u kupanju i pecanju... Ili samo odmoriti slušajući tišinu koju nema šta da poremeti. Pogodna je za porodice sa decom jer se u blizini nalazi fudbalski teren što omogucava slobodno igranje dece i uživanje na svežem vazduhu bez straha od saobracaja i automobila.

Kuća ima 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju, trpezariju, kupatilo i terese.

Ima kompletnu posteljinu i posuđe i sve je besprekorno čisto.

Apartman se izdaje na kraći i duži period tokom cele godine. 

Vikendica je udaljena 3 km od Zlatarskoj jezera i mesta Kokin Brod. Na jezeru se mogu vršiti razne vrste aktivnosti, od kupanja na uređenom delu pored brane, preko čistog uživanja u tišini i pogledu na vodu, do pecanja za ljubitelje ovog sporta. U okolini se nalazi i veliki broj etno sela gde se moze uzivati u tradicionalnoj hrani i ambijentu. U blizini je i rezervat prirode Uvac, sa vidikovcem koji pruza pogled na reku Uvac i beloglave supove. Na 25 km nalazi se Pribojska Banja sa termalnom vodom i bazenima za celodnevno uzivanje. Na 35 kilometara nalazi se Mokra Gora i Drvengrad - mesto za lep izlet i voznju starim CIRA vozom kao i setnju kroz Drvengrad.

U mestu gde je vikendica ne postoji prodavnica, zato je važno namirnice kupiti pri dolasku, najbliža prodavnica je tik nakon brane jezera u odmaralištu Sveti Nikola za goste koji dolaze iz pravca Bograda ili u Novoj Varoši za goste koji dolaze iz pravca Crne Gore.

 

Osobine smeštaja

Vila

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Amzići

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).