Brvnara "Đorđe" Zlatarsko jezero


Brvnara Đorđe se nalazi u Burađskom zalivu 1,2 kilometra od brane Kokin Brod na Zlatarskom jezeru na obroncima Zlatibora i Zlatara.

Brnara je pored asfaltnog puta za Jasenovo i poseduje parking. Oko objekta je grabova šuma. Sa trema se pruža pogled na zaliv. Ponton za kupanje je udaljen 50m. Za goste postoji mogućnost organizovanja vožnje čamcem po jezeru. Natkriveni roštilj je mesto gde se zadovoljavaju čula ukusa.

Objekat je izgrađen 2013. godine od belog hrasta. Vikendica je kompletno opremljena za udoban boravak gostiju. Poseduje Total TV, fen, pegla, opremljenu kuhinju i smeštaj za 4+1 osobe.

Kvadratura: 31-40

Opremljenost jedinica: Dečji krevetac, Opremljena kuhinja, Trpezarija, Terasa, Zaseban ulaz, Tuš kabina, Fen, Pegla, daska za peglanje, Veš mašina

Prilikom rezervacije smeštaja proverite detaljnu opremljenost tražene raspoložive smeštajne jedinice.

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Kokin Brod bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 088 60 20

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).