Brvnara "Veljko" Zlatarsko jezero


Brvnara "Veljko" se nalazi u Burađskom zalivu 1,2 kilometra od brane Kokin Brod na Zlatarskom jezeru na obroncima Zlatibora i Zlatara.

Brnara je pored asfaltnog puta za Jasenovo i poseduje parking. Oko objekta je grabova šuma. Sa trema se pruža pogled na zaliv. Ponton za kupanje je udaljen 50m. Za goste postoji mogućnost organizovanja vožnje čamcem po jezeru. Natkriveni roštilj je mesto gde se zadovoljavaju čula ukusa.

Kod nas pored smeštaja možete se da se oprobate u streličarstvu. Atestirana oprema početnog nivoa. Za goste je ova usluga besplatna. Ostali mogu da se oprobaju uz prethodnu najavu. Nije Šervudska Šuma ali jeste Ševar Tri Zvezde.

Vikendica je kompletno opremljena za udoban boravak gostiju. Ima 3 spavaće sobe sa francuskim ležajem i trosed u dnevnom boravku se razvlači. Poseduje total TV, fen, peglu, opremljenu kuhinju. Vikendica prima 6+2 osobe. 


Brvnara

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Kokin brod bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).