"Uvac griffon" Uvačko jezero


Kuća se nalazi u Specijalnom rezervatu prirode Uvac, na obroncima Zlatara, na poluostrvu, sa predivnim pogledom na zaliv Uvačkog jezera. Predeo planinski, stenovit ,okružen leskovim i četinarskim šumama (teren pogodan gljivarenju), sa pašnjacima (bogati lekovitim biljem) i njivama.

S obzirom da se kuća nalazi u sklopu seoskog domaćinstva društvo će vam praviti koze, jarad i ovce. Domaćini su Vam na raspolaganju 24/7. Za one koji vole ribarenje, mladica, som, potočna pastrmka i šaran, su samo deo stalne postavke Uvačkog jezera, ali sigurno veliki izazov. U neposrednoj blizini se nalaze manastir Dubnica, zadužbina knezova Rašković iz 14.veka, etno selo Štitkovo na reci Tisovici, sa kućama iz 19. veka. Crkva brvnara u Radijevićima, selo Miševići, rodno mesto vojvode Petra Bojovića. Manastir Kozme i Damjana na Vodenoj poljani, na putu prema vrhu planine Zlatar. Sve to se nalazi u radijusu od 18km. Nešto dalje su manastiri Mileševa, Banja, Uvac.

Kuća je deo seoskog domaćinstva i predstavlja zasebni objekat. Na raspolaganju su vam dve spavaće sobe, u delu kuće koji je građen od drveta, sa po jednim bračnim i jednim singl ležajem. Kuhinja, trpezarija i dnevni boravak su jedna prostorija. Kupatilo sa kadom. Predsoblje i veranda.

Gosti takođe imaju mogućnost upotrebe roštilja, kotlića, sača, električnog ražnja. 

U ponudi imamo hranu - doručak /specijaliteti našeg kraja/.

Takođe postoje ležaljke/hemok, ljuljaške, klackalica itd.

Kapacitet smeštaja je max šest osoba. 

Osobine smeštaja

Vila

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Akmačići - Nova Varoš

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).