Hotel "Panorama" Zlatar

Na pravom mestu, na dobroj visini - na Zlataru


Hotel „Panorama” Zlatar se nalazi u srcu borove šume, izgrađen u prepoznatljivom alpskom stilu gradnje, na nadmorskoj visini od 1230m u samom centru turističke zone Zlatar.

Hotel je opremljen restoranom, bifeom, salom za bilijar i stoni tenis, zatvorenim bazenom, skijašnicom i konferencijskom salom sa 100 mesta.

Neposredno uz hotel nalaze se otvoreni tereni za male sportove (košarka, odbojka, rukomet,mali fudbal). Ispred hotela se nalazi avantura (adrenalin) park i namenjen je svima koji vole zabavu, avanturu, provod ili aktivan odmor u prirodi. Na 200m od hotela postavljen je ski lift (420m) sa ski stazom dugom 800m.

Ovo je jedini smeštaj sa zatvorenim bazenom na Zlataru koji je na raspolaganju gostima tokom cele godine.

Sa prirodnim ambijentom kakav se samo može poželeti, komforom samog hotela i pratećom infrastrukturom za sport, hotel „Panorama” je idealno mesto za sve sportiste i rekreativce!

Osobine smeštaja

Hotel

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića Brdo bb

Adresa objekta

033 2611784

Telefon: Fiksni

062 8026154

Telefon: Mobilni

033 2611772

Telefon: Fiksni

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).