Hotel "Panorama" Zlatar

Na pravom mestu, na dobroj visini - na Zlataru


Hotel „Panorama” Zlatar se nalazi u srcu borove šume, izgrađen u prepoznatljivom alpskom stilu gradnje, na nadmorskoj visini od 1230m u samom centru turističke zone Zlatar.

Hotel je opremljen restoranom, bifeom, salom za bilijar i stoni tenis, zatvorenim bazenom, skijašnicom i konferencijskom salom sa 100 mesta.

Neposredno uz hotel nalaze se otvoreni tereni za male sportove (košarka, odbojka, rukomet,mali fudbal). Ispred hotela se nalazi avantura (adrenalin) park i namenjen je svima koji vole zabavu, avanturu, provod ili aktivan odmor u prirodi. Na 200m od hotela postavljen je ski lift (420m) sa ski stazom dugom 800m. 

Sa prirodnim ambijentom kakav se samo može poželeti, komforom samog hotela i pratećom infrastrukturom za sport, hotel „Panorama” je idealno mesto za sve sportiste i rekreativce!

Osobine smeštaja

Hotel

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića Brdo bb

Adresa objekta

033 61 784

Broj telefona: Fiksni

062 889 40 21

Broj telefona: Mobilni

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo vaše utiske o ovom smeštaju! Vaša recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podelite utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana u kojoj ste uživali, dešavanja).