Studio apartman "Mila" Zlatar


Apartman/studio na Zlataru "Mila" je atraktivni studio koji se nalazi na četvrtom spratu, broj 32, zgrade sa liftom "Nana apartmani" i ukupne je površine oko 45 m2. Studio je nov, potpuno opremljen i spreman da ispriča još po neku romantičnu priču. Nalazi se uz samu ski stazu Briježđa, a wi-fi, tv i parking mesto su sastavni deo naše ponude.

Studio ima dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. U dnevnom boravku apartmana se nalazi trosed na razvlačenje dimenzija 150*200cm. Posebno atraktivan utisak ostavlja zid-paravan od staklenih prizmi iza koga se nalazi udoban bračni krevet dimenzija 160*200cm. 

Studio poseduje sav potreban pribor za spremanje i konzumiranje hrane i pića. Obezbeđeni su tečni sapun, toaletni pribor, peškiri, papuče, fen za sušenje kose. Pogled sa visine na prirodne lepote Zlatara će Vas sigurno ostaviti bez daha.

U ovom prostranom studiu se može smestiti maksimalno četiri osobe. 

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).