Apartmani Rvović Zlatar


Apartmani Rvović su novoizgrađeni objekat u strogom cetru turističke zone Zlatara nadomak hotela Panorama, Zlatarski zlatnik i Zlatarski biseri. Apartmani su na prvom spratu.

U blizini apartmana se nalaze restorani, sportski tereni, vidikovac i staze za šetnju.


Studio Nidžo

Studio apartman Nidžo je pogodan za smeštaj do 4 osobe. Opremljen je sa 2 solo kreveta i garniturom na razvlačenje, kuhinjom i kupatilom.


Studio Anđa

Studio apartman Anđa je pogodan za smeštaj do 4 osobe. Opremljen je sa 2 solo kreveta i garniturom na razvlačenje, kuhinjom i kupatilom.


Apartman Nina

Apartman Nina ima zasepnu spavaću sobu sa francuskim krevetom. Dnevni boravak ima garnituru na razvlačenje i fotelju na razvlačenje. Pogodan je za smeštaj do 5 osoba.


Studio Nidžo 1

Studio apartman Nidžo 1 je pogodan za smeštaj do 4 osobe. Opremljen je sa 2 solo kreveta i garniturom na razvlačenje, kuhinjom i kupatilom.


Studio Anđa 1

Studio apartman Anđa 1 je pogodan za smeštaj do 4 osobe. Opremljen je sa 2 solo kreveta i garniturom na razvlačenje, kuhinjom i kupatilom.


Apartman Nina 1

Apartman Nina 1 ima zasepnu spavaću sobu sa francuskim krevetom. Dnevni boravak ima garnituru na razvlačenje i fotelju na razvlačenje. Pogodan je za smeštaj do 5 osoba.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).