Sobe "Ellit" Zlatar

Dođite, odmorite se, i sami se uverite u lepotu Zlatara i kvalitet naših usluga


Vila "Elit" Zlatar je locirana u okviru turističkog naselja iznad Nove Varoši od koje je udaljena oko 3,5 kilometara. Objekat se nalazi u neposrednoj blizini Centra za rehabilitaciju "Zlatar", na 1200 metara nadmorske visine.

Smeštajni kapacitet vile je 20 ležajeva raspoređenih u 8 soba kategorisanih sa četiri zvezdice. U blizini vile su tri skijaške staze i mnogobrojni sportski tereni, kao i trim staza i staze za šetnju.

Vila Elit svojim gostima pruža idealnu priliku za odmor u miru i tišini, uz mogućnost aktivnih i sadržajnih šetnji, mogućnost organizovanja najrazličitijih tipova okupljanja, proslava i veselja, mogućnost organizovanog boravka grupa poput radničkih sindikata ili đačkih ekskurzija, mogućnost odmora za putnike prolaznike na proputovanju do Jadranskog mora ili putnike namernike rade da uživaju u neponovljivim predelima zlatarskog kraja... Menadžment i osoblje vile prenosi toplinu i porodičnu atmosferu i na svoje goste zbog čega se oni iznova vraćaju vili i Zlataru. 

Objekat poseduje 20 kreveta. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa francuskim ležajevima. Iznajmljivanje sobe je na bazi noćenja, noćenja sa doručkom, polu pansiona ili punog pansiona. U sklopu objekta posluje restoran sa salom od 100 mesta.

U neposrednoj blizi objekta se nalazi novootvoreni zip-lajn: Zip lajn Zlatar (Zip line)

Osobine smeštaja

Vila

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića Brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).