Vila "Vrh Zlatara"


Vila "Vrh Zlatara“, kao što i samo ime kaže, nalazi se na najvišoj tački Zlatara u neposrednoj blizini, nekada jednog od najpriznatijih lečilišta RH Centar Zlatar.

Upravo zbog svoje geografske osobenosti, koja je poznata po ukrštanju „ruže vetrova“, ovo brdo je izabrano za izgradnju tako bitnog centra koji na žalost više ne pruža svoje usluge. Zato preporučujemo naše apartmane koji imaju tu mogućnost da oni koji u njima borave imaju prednost da svakodnevno koriste sve blagodeti ove lokacije. Ono što bi izdvojili su prelep pogled koji se pruža dok odmarate u dvorišu koje je tokom celog dana osunčano, blizina „staze zdravlja“ koja prolazi kroz najlepšu pitomu šumu četinara. Takođe u neposrednoj blizini su tereni za košarku i odbojku.

Smeštaj poseduje: 

  • 1 studio sa dva ležaja, opremljenom kuhinjom, trpezarijom i kupatilom
  • 1 trokrevetni apartman (bračni ležaj + singl krevet), trpezarija, odvojena kuhinja i kupatilo
  • 1 petokrevetni apartman sa odvojenom spavaćom sobom sa bračnim ležajem i krevetima na sprat, dnevnom sobom koja ima ležaj na razvlačenje za dvoje, trpezariju, kuhinju i kupatilo

U dvorištu se mogu koristiti letnjikovac, mini teren za boćanje i parking.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

062 80 54 767

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo vaše utiske o ovom smeštaju! Vaša recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podelite utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana u kojoj ste uživali, dešavanja).