Vikendica "Pustolov" Uvačko jezero

Ribarski čamci u blizini izvor su inspiracije u kreiranju naše vikendice. Izolujte svoja čula I prepustite se zvuku borova I pogledu na jezero, kroz prozor Pustolov gnezda.


Vikendica "Pustolov" na Uvcu, nalazi se uz obalu Sjeničkog (Uvačkog) jezera, na obroncima planine Zlatar. Udaljena je 17 kilometara od Nove Varoši i 50 kilometara od Sjenice.

Vikendica poseduje sopstveo ogradjeno dvorište, slobodno za parking gostiju. Na ulazu u vikendicu nalazi se terasa pogodna za sedenje i suncanje, odakle se pruža i direktan pogled na jezero kao i šume u okolini.

U prizemlju vikendice su dnevni boravak sa TVom i free WiFi-om, kaučima za uživanje ili spavanje, kuhinja sa friziderom i komplet opremljena za spremanje hrane kao i kanister sa pijaćom vodom. Kupatilo je takodje opremljeno kozmetickim i higijenskim preparatima i fenom za kosu.

Na spratu su dve spavaće sobe sa krevetima, čivilucima i prozorima sa pogledom na jezero/šumu. Svaki gost dobija svoju posteljinu i po dva peškira(veliki i mali) i papuče. Moguće je poručiti domaću hranu koja se donosi u vikendicu. Kapacitet je 6 osoba.

Vikendica je petfriendly i pušenje je dozvoljeno. U okolini je moguće iznajmiti čamce kao i zakupiti dnevne ture krstarenja jezerom i meandrima reke Uvac. Pored vodenih aktivnosti teren je pogodan i za planinarenje do prelepih vidikovaca koji gledaju na meandre idealne za fotografisanje.

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Šipovik, Radijevići

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).