Vikendica "Pustolov" Uvačko jezero

Ribarski čamci u blizini izvor su inspiracije u kreiranju naše vikendice. Izolujte svoja čula I prepustite se zvuku borova I pogledu na jezero, kroz prozor Pustolov gnezda.


Vikendica "Pustolov" na Uvcu, nalazi se uz obalu Sjeničkog (Uvačkog) jezera, na obroncima planine Zlatar. Udaljena je 17 kilometara od Nove Varoši i 50 kilometara od Sjenice.

Vikendica poseduje sopstveo ogradjeno dvorište, slobodno za parking gostiju. Na ulazu u vikendicu nalazi se terasa pogodna za sedenje i suncanje, odakle se pruža i direktan pogled na jezero kao i šume u okolini.

U prizemlju vikendice su dnevni boravak sa TVom i free WiFi-om, kaučima za uživanje ili spavanje, kuhinja sa friziderom i komplet opremljena za spremanje hrane kao i kanister sa pijaćom vodom. Kupatilo je takodje opremljeno kozmetickim i higijenskim preparatima i fenom za kosu.

Na spratu su dve spavaće sobe sa krevetima, čivilucima i prozorima sa pogledom na jezero/šumu. Svaki gost dobija svoju posteljinu i po dva peškira(veliki i mali) i papuče. Moguće je poručiti domaću hranu koja se donosi u vikendicu. Kapacitet je 6 osoba.

Vikendica je petfriendly i pušenje je dozvoljeno. U okolini je moguće iznajmiti čamce kao i zakupiti dnevne ture krstarenja jezerom i meandrima reke Uvac. Pored vodenih aktivnosti teren je pogodan i za planinarenje do prelepih vidikovaca koji gledaju na meandre idealne za fotografisanje.

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Šipovik, Radijevići

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 088 60 20

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo vaše utiske o ovom smeštaju! Vaša recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podelite utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana u kojoj ste uživali, dešavanja).