Apartman "Neda" Nova Varoš


Apartman Neda nalazi se u mirnom delu grada, u naselju Branoševac, 300 metara od centra, u podnožju planine Zlatar, 1000 metara od hotela koji se nalaze u neposrednoj blizini ski staze Briježđa. Apartman se nalazi u kući, na drugom spratu. 

Apartman poseduje dnevni boravak sa velikim bračnim krevetom i jednim ležajem, kuhinju sa trpezarijom, hodnik, kupatilo, spavaću sobu sa krevetom i krevecem za decu, dve terase i dvorište.

Apartman je prilagođen naročito boravku porodice sa decom. Poseduje krevetac i veliko dvorište sa kućicom za igru.

U blizini objekta nalaze se tri prodavnice prehrambene robe, kafići, gradski stadion, tereni za odbojku, tenis, rukomet, košarkaški teren "Nemanja Nedović", teretana na otvorenom, kao i gradski park sa dva dečija igrališta. 

Na samo 1000 metara od apartmana nalazi se turistički kompleks na planini Zlatar: adrenalin park, restorani, hoteli, kao i novoizgrađeni zip lajn. U okolini Nove Varoši nalaze se tri prelepa jezera, jedinstveni meandri reke Uvac, etno seo Štitkovo, manastiri Dubnica, Janja i Sveti Kozma i Damjan, prelepi vrhovi planine Zlatar sa nezaboravnim usponima i vidikovcima! Ukratko, prelepa priroda za uživanje i nezaboravan odmor! Raj za avanturiste!

Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi, parking, TV.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Filipa Višnjića br. 7

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).