Apartmani "Marinković" Nova Varoš


Ušuškani između zgrade opštine i srednje škole, u samom centru grada, ali u mirnom susedstvu, na uvek osunčanoj padini Zlatara, čekaju vas apartmani Marinković. U četiri zasebne kućice nudimo komplet opremljene apartmane. U jednom od njih ima mesta za šest osoba, u drugom se mogu smestiti tri osobe, a u dva apartmana ima dovoljno komfora za četiri osobe. Za goste je obezbeđen parking.

Udoban smeštaj u toplim prostorijama opremljenim podnim grejanjem na pelet, sjajno je mesto za odmor ali i pripremu za vašu zlatarsku avanturu. Na samo nekoliko koraka od apartmana iz kojih puca pogled na obronke Zlatara sa ski stazom, upoznaćete se sa multikulturalnom prirodom našeg malog grada. Skender pašina džamija podignuta je u 16.veku i više puta obnavljana i rušena, dok je obližnja zgrada nekadašnje kajmakamije, biser otomanske arhitekture iz 19. veka, danas adresa Zavičajnog muzeja i gradske biblioteke. Na samo nekoliko minuta hoda nalazi se i spomenik Petru Bojoviću, vojvodi rodom iz Zlatarskog sela Miševići. Zaljubljenicima u sport dopašće se što je u blizini i sportska dvorana, a ljubitelji noćnog života sigurno će uživati i u nekoliko kafića i diskoteka u kojima mogu upoznati srdačnost i veselu prirodu novovaroških domaćina. 

Gosti koji više vole uživanje u prirodnim lepotama, iz Apartmana Marinković, automobilom će lako stići do Zlatarskog (14 km), Radoinjskog (18 km) i Uvačkog jezera (15 km) u kome je nastanjen gospodar visina, beloglavi sup. Do visova Zlatara, mogu dosegnuti čak i pešaka za dvadesetak minuta hoda. Na ovoj planinskoj lepotici možete se provozati zip lajnom, ali i testirati svoju snalažljivost u adrenalin parku. Zlatar inače važi za vazdušnu banju i planina je sa najviše sunčanih dana u godini. Nedaleko od centra grada u kome se nalaze apartmani Marinković nalaze se i manastir Dubnica iz 15.veka, kao iz crkve brvnare u Kućanima i Radijevićima iz 18. i 19. veka, obe zaštićene kao spomenici od izuzetnog značaja.

Manastir Mileševa u kome je čuvena freska Belog anđela, od apartmana je udaljen svega tridesetak kilometara.

Smeštaj poseduje 4 zasebne kućice. Struktura kućica:

Apartman za 6 osoba -  dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, spavaća soba sa 4 solo ležaja, kuhinja, kupatilo

Studio apartman za 3 osobe -  dnevni boravak sa 3 solo ležaja, kuhinja, kupatilo

Studio apartman za 4 osobe - dnevni boravak sa 4 solo ležaja, kuhinja, kupatilo

Studio apartman za 4 osobe - dnevni boravak sa ugaonom na razvlačenje i 2 solo ležaja, kuhinja, kupatilo.

 Grejanje podno na pelet. Parking za goste je obezbeđen.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Zorana Đinđića br. 4

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 088 60 20

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).