Apartman "Zlatarska zora" Zlatar


Apartman "Zlatarska zora" koji prima do 4 osobe, nalazi se na Zlataru, u zaseoku Drmanovići. Udaljen je svega 5 km od Specijanog rezervata prirode Uvac i 11 km od Nove Varoši. Asfaltnim putem se lako stiže do samog objekta.

Apartman je vrlo komforan i sastoji se od kuhinje opremljene sa svim potrebnim elementima i priborom, dnevne sobe sa velikom terasom, kupatilom i dvorištem u kome se nalazi garnitura za sedenje, ljaška za decu i ljuljaška za odrasle. Poseduje satelitsku TV, bežični internet, fen, peglu i peškire. U našem velikom dvorištu naći ćete parking za vaš auto u prirodnoj hladovini.

"Zlatarska zora" je pravi izbor za istinske zaljubljenike prirode ali je dopadljiva i zbog blizine 3 jezera (Uvačkog, Zlatarskog i Radoinjskog). Kraj obiluje kulturno istorijskim nasledjem. Tu je manastir Sv.Kozme i Damjana, manastir Dubnica, etno selo Štitkovo, Skender pašina dzamija u samom gradu, kao i Zavičajni muzej. Za one koji su avanturistickog duha imaju priliku voznje kvadovima, zip line i adrenalin park. Ko se odluci za malo širi obilazak, na svega 30 km od Nove Varoši je i manastir Mileševa sa čuvenom freskom Belog andjela, a nedaleko su i vodopadi Sopotnice.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).