Vila "Bajka" Zlatar


Na atraktivnoj lokaciji smeštaj na planini Zlatar. U blizini hotela i centra, ski staze i restorana, a opet izolovana hladom borova i okružena zelenilom smestila se Vila Bajka – savršena za porodične odmore, daleko od gradske gužve i galame.

Struktura smeštaja:

Apartman 1/6 prizemlje - dve odvojene manje spavaće sobe, sa po dva solo kreveta. Dnevni boravak sa ugaonom na razvlačenje, kuhinjom i trpezarijom. Ukras apartmana jeste prelepa terasa među borićima.

Kapacitet 6 osba

Apartman 2/4 sprat - četvorokrevetni apartman je u obliku studio-apartmana. Jedan francuski ležaj i dvosed na razvlaćenje, kuhinja, kupatilo. Mala terasa za posebno uživanje u jutarnjoj kafi.

Kapacitet 4 osobe

Centralno grejanje na gas

Ima parking 

Vila Bajka kao obavezni deo usluge gostima obezbeđuje posteljine i sav potreban inventar za boravak u vili, pakete peškira koji se menjaju na 5 dana ili češće i higijenski paket (sunđer za suđe, vlažnu krpu, deterdžent za suđe (1 dozer), tečni sapun za ruke (1 dozer)), kao i prigodne paketiće dobrodošlice.

Ulazak u apartman prilikom dolaska predviđen je za 13h, a odlazak iz apartmana do 10h za poslednji dan boravka.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).