Vila "Bajka" Zlatar


Na atraktivnoj lokaciji smeštaj na planini Zlatar. U blizini hotela i centra, ski staze i restorana, a opet izolovana hladom borova i okružena zelenilom smestila se Vila Bajka – savršena za porodične odmore, daleko od gradske gužve i galame.

Struktura smeštaja:

Apartman 1/4 - dve odvojene manje spavaće sobe, sa po dva kreveta. Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Ukras apartmana jeste prelepa terasa među borićima

Apartman 2/4 - četvorokrevetni apartman je u obliku studio-apartmana. Jedan francuski ležaj i dva pojedinačna ležaja, potpuno opremljena kuhinja, kupatilo. Mala terasa za posebno uživanje u jutarnjoj kafi.

Vila Bajka kao obavezni deo usluge gostima obezbeđuje posteljine i sav potreban inventar za boravak u vili, pakete peškira koji se menjaju na 5 dana ili češće i higijenski paket (sunđer za suđe, vlažnu krpu, deterdžent za suđe (1 dozer), tečni sapun za ruke (1 dozer)), kao i prigodne paketiće dobrodošlice.

Ulazak u apartman prilikom dolaska predviđen je za 14h, a odlazak iz apartmana do 11h za poslednji dan boravka.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 088 60 20

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).