Vila "Paunović" Uvačko jezeroApartman 1 (prizemlje)

U dnevnom boravku apartmana se nalazi ugaona garnitura na razvlačenje. U spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski i jedan solo ležeja. Apartman još ima i kuhinju i kupatilo. Kuhinja sadrži šporet sa rernom, frižider, mikrotalasnu, mikser, ketler, komplet posuđe, mangalo i roštilj. U kupatilu je gostima dostupna mašina za pranje veša i fen za kosu. Apartman poseduje i prostranu terasu sa pogledom na prirodu.

Apartman prima do 5 gostiju.


Apartman 2 (sprat + potkrovlje)

Apartman 2 obuhvata sprat i potkrovlje vile i ima dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se razvlači za dvoje. Kuhinja poseduje šporet sa rernom, frižider, mikrotalasnu, mikser, komplet posudje i ketler. U KupatilU se nalazi mašina za veš, mašina za sušenje veša i fen. U dnevnom boravku je kamin. Gostima su na raspolaganju tri spavaće sobe, dve sa bračnim krevetom i treća sa tri singl kreveta. Apartman ima izlaz na terasu.

Prima do 9 osoba.

Osobine smeštaja

Vila

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Akmačići

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).