Etno kuća "Ilić" Uvačko jezero


Etno kuća Ilić, nalazi se u selu Akmačići, 7 kilometara od Nove Varoši, 3.5 kilometra od Uvačkog jezera na 1000 metara nadmorske visine, okružena četinarima, brezama, cvetnim poljima sa velikim i lepo uređenim dvorištem sa fontanom i mestom za roštilj. Okružena je sa predivnim livadama, pašnjacima, predelima privlačnim za šetnju i uživanje u prirodi.

Poseduje 28 ležajeva u ćetri objekta - dvokrevetne sobe sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja. Takođe nudimo smeštaj sa mogućnošću ishrane - samostalnog pripremanja hrane ili punog pansiona. Domaćica sprema tradicionalna srpska jela kojima je teško odoleti, a posebnu pažnju privlače, potpuno prirodni proizvodi koje možete pazariti od obližnjih seoskih domaćina - heljda, spelta, sir (koziji, kravlji), kajmak, voće (maline, kupine, borovnice, jagode)...

Dvorište je uređeno, sa puno cveća. Zanimljivost lokacije je u strujanju vazduha gde i u najtoplijim letnjim danima osećamo prijatnu svežinu planinskog vetra.

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Akmačići

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).