Etno kuća "Ilić" Uvačko jezero


Etno kuća Ilić, nalazi se u selu Akmačići, 7 kilometara od Nove Varoši, 3.5 kilometra od Uvačkog jezera na 1000 metara nadmorske visine, okružena četinarima, brezama, cvetnim poljima sa velikim i lepo uređenim dvorištem sa fontanom i mestom za roštilj. Okružena je sa predivnim livadama, pašnjacima, predelima privlačnim za šetnju i uživanje u prirodi.

Poseduje 28 ležajeva u ćetri objekta - dvokrevetne sobe sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja. Takođe nudimo smeštaj sa mogućnošću ishrane - samostalnog pripremanja hrane ili punog pansiona. Domaćica sprema tradicionalna srpska jela kojima je teško odoleti, a posebnu pažnju privlače, potpuno prirodni proizvodi koje možete pazariti od obližnjih seoskih domaćina - heljda, spelta, sir (koziji, kravlji), kajmak, voće (maline, kupine, borovnice, jagode)...

Dvorište je uređeno, sa puno cveća. Zanimljivost lokacije je u strujanju vazduha gde i u najtoplijim letnjim danima osećamo prijatnu svežinu planinskog vetra.

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Akmačići

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 088 60 20

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).