Vila "Zlatar RiB" Uvačko jezero


Zlatar RiB nalazi se u mirnom i šumovitom kraju na nadmorskoj visini od 1117m udaljen od centra Nove Varoši svega 7km. U blizini je specijalni rezervat prirode Uvac (3km), 3 prodavnice (500m) kao i više restorana.

Objekat je okružen borovom, smrčevom i brezovom šumom koje su sastavni deo imanja od 2ha odaljenog od asfaltnog puta 150m. U potpunoj tišini i miru sa uredjenim dvorištem, voćnjakom, planinskim potokom koga čine 4 izvora a opet dovoljno blizu obližnjih ugostiteljskih objekata, sportskih terena, rezervata Uvac i Nove Varoši.

Nedaleko od vile su sportski tereni (fudbal, košarka, odbojka, rukomet, golf). Možemo za vas organizovati krstarenje jezerima, kroz meandre Uvca, obilazak manastira Mileševa, Ledene pećine, planinarenje, ribolov i kupanje. Zimi skijanje, sankanje i šetnje.

Vila ima 3 apartmana, 5 soba i 12 kreveta. Udoban smeštaj uz TV, WiFi Internet i prostrano dvorište sa sadržajima za najmlađe. 

Nudimo i veliki izbor domaćih specijaliteta. Gostoljubivi domaćini učiniće vaš boravak nezaboravnim. Dobrodošli!

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Akmačići bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).