Vila "Helena" Uvačko jezero


Vila Helena se smestila na obali Uvačkog jezera, u blizini Rezervata prirode Uvac i planine Zlatar. Ovo mjesto je okruženo šumom i jezerom, što stvara mirno okruženje i idealno sklonište od svakodnevnih obaveza.

Vila Helena nudi dva identična apartmana, svaki sa kapacitetom od 6 osoba. Svaki apartman je pažljivo dizajniran i opremljen kako bi gostima pružio udobnost i osećaj kao kod kuće.

Gostima su na raspolaganju dnevni boravak opremljen flat-screen TV-om, potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom i trpezarijskim prostorom, dve spavaće sobe na spratu, privatno kupatilo i terasa. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski krevet, dok u drugoj postoje dva singl kreveta. Posteljina, peškiri, besplatan wi-fi i parking ispred vile su osigurani za goste. Svaki apartman ima zaseban ulaz.

Osobine smeštaja

Vila

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Akmačići

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).