Apartman "Carpe diem" Zlatar


Provedite odmor u moderno opremljenom apartmanu ,,Carpe diem’’ smeštenom na Zlataru u neposrednoj bllizini skijališta Briježđa.

Apartman "Carpe diem" poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, u dnevnom boravku ima ugaonu garnituru i trosed na razvlačenje.

Kapacitet 5 odoba. Apartman br. 22.

Apartman je udaljen na svega 15-ak km od Zlatarskog, Radoinjskog, Uvackog jezera gde je nastanjen beloglavi sup. Nedaleko od apartmana nalaze se i manastir Dubnica iz XV veka, kao i crkve brvnare u Kućanima i Radijevićima iz XVII i XIX veka. Manastir Mileševa, kao i Sopotnica su na svega 30-ak km udaljenosti.

Apartman je pogodan za porodice, idealan za parove, ali i ako ste samo u prolazu, a želite da napravite predah i upoznate lepotu našeg kraja. 

 

Bilo da zelite da odmorite od urbanog života budeći se pod zracima sunca u podnožju planine sa najvećim brojem sunčanih dana u godini, ili ste više raspoloženi za planinsku avanturu, ili možda za upoznavanje sa bogatom tradicijom ovog kraja, apartman ,,Carpe diem’’ pravi je izbor za vas.

Posetite nas i saznajte kako da ostvarite poruku iz latinske izreke ,,Carpe diem’’, svaki trenutak koji provedete kao naši gosti, garantujemo, biće odlično iskorišćen!

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Solunskih boraca 16

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).