Vila "Diva" Zlatar

Jedinstvena na Zlataru - Vila "Diva"


Vila "Diva" se nalazi u najmirnijem delu planine Zlatar, na nadmorskoj visini od 1200 metara, potpuno okružena gustom četinarskom šumom, sa prekrasnim pogledom na okolne planinske vrhove.

Vila "Diva" Zlatar je novi objekat visoke kategorije - 3* zvezdice, namenjen odmoru i uživanju gostiju svih profila, očekivanja i zahteva, jer raspolaže udobnim i zanimljivim sadržajima i visoko-profesionalnim kvalitetom usluge.

Vila "Diva" na Zlataru ima u prizemlju restoran sa dnevnim boravkom, terasom i toaletom. Na prvom spratu vile su dve dvokrevetne i dve trokrevetne sobe sa kupatilima i terasama. Na drugom spratu-potkrovlju vile je apartman veličine 60 m2, veoma pogodan za boravak porodica ili povezanih društava. Apartman raspolaže sa posebnom spavaćom sobom sa francuskim ležajem i kupatilom i prostranim dnevnim boravkom sa sedećom garniturom, opremljenom kuhinjom, trpezarijom i terasom. Sve sobe su opremljene nameštajem od prirodnih materijala, u skladnom stilu pastelnih i svetlih tonova, sa odgovarajućim kontrastom ostvarenim pomoću drvenih i kamenih detalja i odgovarajuće opreme – TV, svetla. Kupatila u vili su veoma prijatna i opremljena tuš kabinama i fenom za kosu.

Zajednički prostori vile - restoran, trpezarija, dnevni boravak i terasa obiluju udobnošću i predstavljaju izuzetno prijatno mesto za odmor, opuštanje i uživanje u brojnim blagodetima planine Zlatar. Raskošno neposredno okruženje, miris šume i očuvanog prirodnog ambijenta i prekrasan vidik koji se pruža sa terasa vile doprinose nezaboravnom utisku.

U vili Diva se poslužuju isključivo čuveni tradicionalni kulinarski specijaliteti pripremljeni od namirnica iz lokalne proizvodnje - na bazi polupansiona – doručak i večera. Gostima Vile Diva je obezbeđen parking.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).