Vila "Diva" Zlatar

Jedinstvena na Zlataru - Vila "Diva"


Vila "Diva" se nalazi u najmirnijem delu planine Zlatar, na nadmorskoj visini od 1200 metara, potpuno okružena gustom četinarskom šumom, sa prekrasnim pogledom na okolne planinske vrhove.

Vila "Diva" Zlatar je novi objekat visoke kategorije - 3* zvezdice, namenjen odmoru i uživanju gostiju svih profila, očekivanja i zahteva, jer raspolaže udobnim i zanimljivim sadržajima i visoko-profesionalnim kvalitetom usluge.

Vila "Diva" na Zlataru ima u prizemlju restoran sa dnevnim boravkom, terasom i toaletom. Na prvom spratu vile su dve dvokrevetne i dve trokrevetne sobe sa kupatilima i terasama. Na drugom spratu-potkrovlju vile je apartman veličine 60 m2, veoma pogodan za boravak porodica ili povezanih društava. Apartman raspolaže sa posebnom spavaćom sobom sa francuskim ležajem i kupatilom i prostranim dnevnim boravkom sa sedećom garniturom, opremljenom kuhinjom, trpezarijom i terasom. Sve sobe su opremljene nameštajem od prirodnih materijala, u skladnom stilu pastelnih i svetlih tonova, sa odgovarajućim kontrastom ostvarenim pomoću drvenih i kamenih detalja i odgovarajuće opreme – TV, svetla. Kupatila u vili su veoma prijatna i opremljena tuš kabinama i fenom za kosu.

Zajednički prostori vile - restoran, trpezarija, dnevni boravak i terasa obiluju udobnošću i predstavljaju izuzetno prijatno mesto za odmor, opuštanje i uživanje u brojnim blagodetima planine Zlatar. Raskošno neposredno okruženje, miris šume i očuvanog prirodnog ambijenta i prekrasan vidik koji se pruža sa terasa vile doprinose nezaboravnom utisku.

U vili Diva se poslužuju isključivo čuveni tradicionalni kulinarski specijaliteti pripremljeni od namirnica iz lokalne proizvodnje - na bazi polupansiona – doručak i večera. Gostima Vile Diva je obezbeđen parking.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 088 60 20

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).