Brvnare "ZlatAir" Zlatar


Brvnare "ZlatAir" Zlatar

U kucicama ZlatAir-a, mozete uzivati u izuzetnom home-dizajnu. Posveceno je neverovatno puno paznje u udobnost i detalje, kako bi Vam ulepsali Vas boravak na Zlataru.

Pri proizvodnji i uredjenu kucica su primenjivana isključivo biološka i prirodna sredstva bez otrova. Veliki trud je ulozen u odabiru svakog detalja i svaka kucica je opremljena u drugom stilu sa posebnim akcentima i komfornim ambijentom. 

Svaka kucica u prizemlju raspolaze kupatilom sa tušem, velikim dnevnim boravkom sa otvorenom kuhinjom. Kuhinje su opremljene svim potrebnim električnim uredjajima, kao i inventarom za spremanje. Svaka kućica ima mašinu za pranje veša, peglu i dasku za peglanje.  Svaka kućica ima prostranu terasu, kao i udoban dnevni boravak. U potkrovlju su smštene dve spavace sobe, sa jednim master-krevetom i dva pojedinačna kreveta. U dnevnom boravku postoji mogućnost smeštaja pete osobe. Na raspolaganju stoji veliko dvorište za roštiljanje sa natkrivenim letnjikovcem, klupama i stolovima za 15 osoba.

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 088 60 20

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).