Hotel "Zlatarski zlatnik" Zlatar

Oaza mira i spokoja, kvalitet i udobnost sve na jednom mestu za vašu dušu i telo


Medju visokim, eteričnim četinarima, smestio se "Zlatnik", planinski hotel ljudskom rukom iskovan. Hotel "Zlatarski zlatnik" Vam pruža izuzetno udoban i kvalitetan smeštaj i ishranu uz visok nivo ljubaznosti i gostoprimstva.

Za ljubitelje mirnijeg odmora tu su šumske staze za šetnju i opuštanje, a za one koji vole brži tempo, tereni za planinarenje, staze za adrenalinski biciklizam kao i Zlatarska jezera za splavarenje i rafting. "Zlatarski zlatnik" je smešten na najlepšem delu planine Zlatar. "Zlatarski zlatnik" je mesto za odmor i zdravlje, uživanje, sport i rekreaciju, šetnje, inspiraciju, nadahnuće, mesto istinskog kontakta sa netaknutom prirodom.

U našem objektu su vam na raspolaganju restoranske i kafeteriske usluge kao i kongresna sala kapaciteta do 60 mesta. Objekat raspolaže klasičnim dvokrevetnim sobama sa odvojenim ležajevima, sobama sa prostranim francuskim ležajem kao i raskošnim apartmanima u čijem sastavu se nalaze: prostorija sa francuskim ležajem, prostorija sa odvojenim ležajevima kao i dnevni boravak.

Kvalitetu usluge doprinosi i činjenica da je svaki komad nameštaja u sobama, restoranu, kaffe baru, kao i ostalim prostorijama, ručno izradjen od najfinijih vrsta drveta.

Osobine smeštaja

Hotel

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića Brdo bb

Adresa objekta

0332615500

Telefon: Fiksni

0606237600

Telefon: Mobilni

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo vaše utiske o ovom smeštaju! Vaša recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podelite utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana u kojoj ste uživali, dešavanja).