Hotel "Zlatarski biseri" Zlatar


Hotel "Zlatarski biseri" smešten je u najlepšem delu planine Zlatar, u okviru turističke zone Babića brdo, odakle se dalje pruža jedinstven pogled ka Javoru i Čemernici.

Šumska idila je ono što “Zlatarske bisere” čini svojevrsnim planinskim utočištem. Posedujemo sadržaje koji pružaju mogućnost relaksacije, rasterećenja i oslobađanja napetosti u obliku wellness programa.

Hotel “Zlatarski Biseri” posetiocima nudi:

  • Restoran i konferencijsku salu
  • Tradicionalne specijalitete na bazi mesa, belog mrsa, žitarica i drugih namirnica iz našeg kraja 
  • Dodatni sadržaji na bazi wellness programa – sauna, tursko kupatilo, džakuzi
  • Teretanu 
  • Parking i garažna mesta
  • Besplatan wi-fi

U ponudi hotela su jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmani. Sve sobe poseduju balkon, TV, telefon, kablovsku, satelitsku, fen, SOS uređaje...

Udobne i prostrane sobe i apartmani praćeni kvalitetnim enterijerom i tehnološkom opremom čine HOTEL ZLATARSKI BISERI jednim od boljih smeštaja na Zlataru. Ono što hotel čini jedinstvenim jeste predivan pogled na prirodu koja ga okružuje. 

Spa+Wellness klub je savršen ambijent gde gosti mogu da se opuste i pronađu trenutke mira, daleko od stresa i tenzije, prepuštajući se blagostanju i udobnosti.

U sklopu hotela posluje i tradicionalni restoran “Ognjište” u okviru koga ce se služiti specijaliteti nacionalne kuhinje, koji se nalazi na Skijalištu “Zlatar”. Ambijent našeg restorana oslikava tradiciju koju poštujemo, takođe i autentićnost i toplinu koju naš narod u sebi nosi.

Osobine smeštaja

Hotel

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića Brdo bb

Adresa objekta

0332611242

Telefon: Fiksni

0332611232

Telefon: Fiksni

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo vaše utiske o ovom smeštaju! Vaša recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podelite utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana u kojoj ste uživali, dešavanja).