Vila "Zlatarska Pahulja" Zlatar


Vila "Zlatarska pahulja" je novoizgrađeni objekat na Zlataru u samom centru turističke zone preko puta hotela Zlatarski zlatnik. Sastoji se od 9 moderno opremljenih apartmana.

Svi apartmani poseduju sav potreban pribor za spremanje i konzumiranje hrane. U kupatilu se nalazi fen za kosu a obezbeđeni su peškiri i tečni sapun.

Studio apartmani imaju mini bar, nemaju kuhinju.

Gostima je na raspolaganju fitnes sala koja se nalazi u prizemlju vile Zlatarska pahulja.

Ispred objekata se nalazi parking za goste vile pokriven video nadzorom, a u sobama je dostupan besplatan bežični internet.


Apartman 1 - Ana

Površina 55 kvadrata

U svom sastavu ima dnevni boravak, kuhinju sa trepezarijom, kupatilo i odvojenu spavaću sobu sa dva solo kreveta i radnim stolom. U dnevnom boravku se nalazi ugaona garnitura koja kada se rasklopi je dimenzija 140*200 i nju mogu koristiti 2 gosta. Ukupan broj gostiju koji mogu odsesti u apartmanu je 4.


Apartman 2 - Stanko

Površina 47 kvadrata

U svom sastavu ima dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, odovjenu spavaću sobu sa tri samostalna kreveta, kupatilo i 2 terase. Terase su okrenute sa pogledom na šumu. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se rasklapa i dimenzija je 140*200 cm. Ukupan broj gostiju koji mogu odsesti u apartmanu je 4.


Studio 3 - Orah

Površina 33 kvadrata

Stilski nameštaj je odrađen od orahovog drveta. Sastoji se od jedne celine sa bračnim krevetom 160*200 cm i jednim solo krevetom od 90*200 cm, jednim radnim stolom, mini barom i sefom. Poseduje kupatilo u kojem ima fen za kosu. Studio poseduje terasu sa pogledom na jelovu šumu.


Apartman 4 - Marta

Površina 47 kvadrata

U svom sastavu ima dnevni boravak, kuhinju sa trepezarijom, kupatilo i odvojenu spavaću sobu sa francuskim i solo krevetom. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se rasklapa i dimenzija je 140*200 cm i na njega se mogu smestiti još 2 lica. Ukupan broj lica koji može boraviti u apartmanu je 5. Terase apartmana su okrenute ka četinarskoj šumi.


Apartman 5 - Beli bor

Površina 47 kvadrata

Stilski nameštaj odrađen od drveta belog bora. U svom sastavu ima dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i odvojenu spavaću sobu sa tri samostalna kreveta, kupatilo i 2 terase sa pogledom na četinarsku šumu. Kapacitet apartmana je do 4 osobe.


Studio 6 - Brest

Površina 33 kvadrata

Stilski nameštaj izrađen od drveta bresta. U svom sastavu ima jednu celinu sa bračnim krevetom 160*200 cm i jednim solo krevetom 90*200 cm, radnim stolom, mini barom i sefom. U svom sastavu pseduje kupatilo sa feniom za kosu i sušačem. Studio poseduje terasu okrenutu i u dodiru sa četinarskom šumom.


Apartman 7 - Zlatar

Površina 47 kvadrata

Sastoji se od dnevnog boravaka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i odvojene sobe sa tri solo kreveta. U dnevnom boravku se nalazi ugaona garnitura, kada se rasklopi dimenzija 140*200 i na nju se mogu smestiti 2 lica. Kapacitet apartmana je do 5 osoba.


Apartman 8 - Bele noći

Površina 57 kvadrata

Urađen od unikatnog stilskog nameštaja bele boje. U svom sastavu ima dnevni boravak sa kuhinjom, trosedom, dvosedom i foteljom i solo krevetom, kupatilom sa fenom za kosu, spavaćom sobom sa dva solo kreveta. U apartmanu može boraviti do 4 osoba.


Apartman 9 - Zlatarska pahulja

Površina 47 kvadrata

Urađen od unikatnog, stilskog nameštaja u boji oraha. U svom sastavu ima denvni boravak sa trosedom, dvosedom i foteljom, kuhinju sa svim potrebnim priborom, trepezariju, kupatilo i dve terase sa pogledom i dodirom četinarske šume. Spavaća soba je odvojena i ima 3 solo kreveta. Aartman prima 4 osobe.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).