Brvnare "ZlatAir Black" Zlatar


Dobrodošli u ZlatAir Black - šumske brvnare smeštene u jednom od najlepših delova Zlatara. Prilikom uredjenja kućica, trudili smo da u fokusu imamo goste, kojima želimo  ponuditi prostran, udoban i jedinstven smeštaj. Istovremeno smo pokušali sačuvati postojeću planinsku prirodu, kako bi Vam omogućili odmor u okruženju kakvo se na planini očekuje.

Svaka kucica u prizemlju raspolaze kupatilom sa velikim tušem, komfornim dnevnim boravkom sa otvorenom kuhinjom i spavaćom sobom sa dva single-kreveta. Kuhinje su opremljene svim potrebnim električnim uredjajima, kao i inventarom za spremanje. Svaka kućica ima mašinu za pranje veša, peglu i dasku za peglanje, TV. U potkrovlju je smeštena galerijska spavaća soba sa bračnim krevetom. U svakoj kućici ima mesta za četri gosta. Dostupan je krevetac za bebe na zahtev.

Svaka kućica raspolaže prostranom terasom, kao i velikim panoramskim prozorom, koji Vam daje osećaj da se nalazite u šumi.

Na raspolaganju je sva oprema za roštiljanje i na kompletnom posedu je dostupan Wi-Fi.

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).