Завршена санација барске пруге

glaszapadnesrbije,rs 24. новембар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Пруга Београд - Бар, фото: Глас западне Србије

"Инфраструктура железнице Србије" саопштила је да је данас завршила санацију колосека на барској прузи, од Ужица до границе са Црном Гором, и очекује се да поподне буде успостављен редован железнички саобраћаја на барској прузи.

У саопштењу се наводи да је данас током преподнева завршена санација 116 километара колосека на барској прузи, на деоници од Ужица до границе са Црном Гором.

У току су контролни прегледи на овој деоници барске пруге, како би се утврдило да су створени услови за безбедно функционисање железничког саобраћаја.

Успостављање редовног железничког саобраћаја на барској прузи очекује се данас у поподневним сатима, најавила је "Инфраструктура железнице Србије".

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.