Глас за рачунаре Варошким ђацима

zlatarinfo.rs 25. мај 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Помозите - Основној школи у Новој Вароши недостају рачунари (foto: Архива Златаринфа)

“Телеком” дарује опрему за информатичке кабинете основаца, а медју кандидатима и ОШ “Зивко Љујић”. Гласање на Фејсбук стараници МТС-а до 31. маја.

Поводом успеха кампање „Стварамо знање“, којом је компанија Телеком Србија, под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, опремила 20 информатичких кабинета у 20 основних школа широм Србије, и ове године се наставља добра пракса донирања средстава за набавку рачунарске опреме како би се ђацима олакшала настава информатике и поставили темељи за даље унапређивање знања из области информационих технологија.

Дарови - уз књиге, очекујемо да сигну и компјутери Дарови - уз књиге, очекујемо да сигну и компјутери

У писму упућеном на адресу Основне школе “Живко Љујић“ истиче се: 

- Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило је списак од 40 основних школа у Србији којима недостаје рачунарска опрема, а како ће само 20 од њих бити изабрано, организујемо онлине гласање. Гласање која школа ће освојити рачунарску опрему обавиће се на друштвеној мрежи Фејсбук на страници мтс-а (https://www.facebook.com/mtstvojsvet/app/454432674907167)  у периоду од 22.5. у 12х до 31.5.2018 у 12х. Како би одабир школа био транспарентан, желели смо да омогућимо свим грађанима да, у складу са Правилима конкурса, својим гласовима утичу на одабир школа победника. Гласање ће трајати 10 дана, а рачунарску опрему ће добити по пет првих школа са највећим бројем гласова у свакој од четири географске области којој припадају.  

Ваша школа нашла се  међу потенцијалним добитницима информатичких кабинета. Позивамо Вас да својим гласовима подржите своју школу, као и остале школе из других географских области и утичете на исход гласања. Након коначног пребројавања гласова, списак школа којима ће бити донирана средства за набавку рачунара биће познат 31.5.2018.

ГЛАСАЈТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/mtstvojsvet/app/454432674907167

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.