Пријепољци газдују каменоломом у Бистрици

ppmedia.rs 17. новембар 2017. године Друштво Коментари

Kamenolom Kаменолом (foto: ppmedia.rs)

Предузеће “Алфа транс” д.о.о из Пријепоља чији је директор Алмедин Ћатић, јуче је на лицитацији закупило на 10 година каменолом у Горњој Бистрици и околно земљиште према Соколови и Мокречу, укупне површине 14,03 хектара.

Парцела која се издаје за потребе експлоатације камена и кречњака на површинском копу ,налази се у јавној својини Општине Нова Варош.

“Алфа транс” је закупила парцелу по почетној цени од 7.150 евра на годишњем нивоу, која је одређена на основу процене лиценцираног проценитеља из Београда.

За закуп каменолома било је заинтересовано и предузеће “Сложна браћа” Војка Пурића из Дрмановића, али они и поред пријаве нису учествовали на лицитацији. Како кажу у комисији надлежној за спровођење поступка, “Сложна браћа” нису доставила решење за обављање послова на експлоатацији камена, што је један од услова конкурса.

Извор: Варошке новине ( Ж. Дулановић )

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.