Промоција књиге „Како да постанете успешан политичар“

glaszapadnesrbije.rs 16. новембар 2017. године Култура Коментари

Zlatarinfo logo foto: Игор Петровић)

У Библиотеци „Радоје Домановић“ у Тополи одржана је промоција књиге „Како да постанете успешан политичар“ аутора Милана Стевановића Пиксела. Организатор промоције је Библиотека и Центар „Којекуде“.

Промоцији су поред бројних гостију присуствовали и представници политичких странака из Тополе који су после излагања узели учешће у дебати. Поред аутора на промоцији су говорили и председник СО Топола и народни посланик Драган Јовановић и секретар Општинског одбора Српске Напредне странке и одборник у СО Топола Игор Петровић.

„Драго ми је да је гост Тополе био Милан Стевановић кога ми пријатељи зовемо Пиксел, човек који је од 1997. године био мозак кампање свих важних политичара у Србији а и мени је пуно помогао у осмишљавању кампања. Пиксел је наш Шумадинац родом из Страгара, аутор је чувене кампање Богољуба Карића са салатом која је по мени најбоља кампања до сада у Србији што се тиче председничких кампања“ изјавио је за ТопПрес председник СО Топола Драган Јовановић.

У свом обраћању Игор Петровић је истакао неколико услова које треба да поседује добар политичар.

„Услов да будете добар политичар је да волите свој народ, отаџбину, да сте толерантни, да поштујете језик, културу, традицију, да негујете сећање на историјске личности. Поред тога још увек нисте политичар ако не поседујете морал“ објаснио је одборник у СО Топола Игор Петровић.

 Извор: ТопПрес

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.