TSC "Zlatar" na Beogradskom sajmu turizma

Zlatarinfo.rs 24. фебруар 2017. године Туризам Коментари

Sajam turizma Sajam turizma (foto: Rade Prelić)

Turistički poslenici sa Zlatara trenutno su u prestonici, gde na 39. Beogradskom sajmu turizma, a u okviru turističke regije Zapadne Srbije, predstavljaju ponudu za buduće goste Nove Varoši.

- Tema kojom se ove godine predstavljamo na Sajmu jeste omladinski turizmam. Zahvaljujući tome što je Zlatar vazdušna banja i ima odličnu infrastrukturu, odnosno veliki broj terena, balon salu, gradsku halu i trim stazu, to je pravo mesto na kome se sportisti mogu pripremati za svoja takmičenja, a rekreativci uživati u aktivnom odmoru u predivnoj prirodi- kaže za "Zlatarinfo" Rosa Jakovljević direktorka TSC "Zlatar".

Splavarenje jezerom, pešačke ture do vidikovca "Molitva", obilazak carstva beloglavih supova... samo su neki od sadržaja u kojima će uživati gosti našeg grada. Za gurmane takođe nema brige jer se na našoj planini oduvek dobro jelo- zlatarski sir i pita heljdopita pravi su mamci za ljubitelje slasnih zalogaja. Oni koji bi da pobegnu od stresa užurbanog života, mir mogu naći na našim proplancima, šumama i livadama, dok će ljudi koji bi želeli da osete čari srpskog sela rado biti dočekani kod brojnih domaćina koji nude smeštaj turistima.

Sajam turizma Sajam turizma (foto: Rade Prelić)

Zimska sezona bila je veoma uspešna, a veliki značaj još boljem pozicioniranju Zlatara na turističkoj mapi Srbije, dati i tri nova hotela čija je izgradnja najavljena za naredni period, istakla je Jakovljević.

Rosa Jakovljević i Radosav Vasiljević Rosa Jakovljević i Radosav Vasiljević (foto: Rade Prelić)

- Veoma smo zadovoljni posećenošću štanda u prva dva dana Sajma, a veliki broj zainteresovanih da obiđu Novu Varoš interesovao se i za vaučere, koje sada prima znatno veći broj ugostiteljskih objekata nego ranije- kaže direktrorka TSC "Zlatar".

Sajam turizma Turistički poslenici iskoristili su Sajam da se upoznaju sa novim gostima, ali i budućim poslovnim partnerima (foto: Rade Prelić)

Brošure i prospekti na kojima su upisane lepote i znamenitosti novovaroškog kraja delile su se brojnim posetiocima štanda naše opštine, a turisti su se najviše interesovali za ponudu za Prvi maj, posete rezervatu Uvac i seoskom domaćinstvima, ali i celokupnu letnju sezonu na našoj planini.

Sajam turizma Velika posećenost štanda TSC Zlatar (foto: Rade Prelić)

Ugođaj posetilaca Sajma upotpunila je i maskota beloglavog skupa sa kojom su mnogi odlučili i da se fotografišu. Među domaćinima koji su dočekivali turiste bio je i predsednik opštine Radosav Vasiljević, ali i proslavljeni fudbaler Ljubinko Drulović, rodom iz Nove Varoši. Štand TSC "Zlatar" obišao je i Rasim Ljajić, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ljubinko Drulović za štandom TSC "Zlatar" Ljubinko Drulović za štandom TSC "Zlatar

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

rosa jakovljevic beogradski sajam turizma tcs zlatar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.