Изборна кампања: Разговор Вука Јеремића са грађанима Прибoја (видео)

Бета 23. фебруар 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Вук Јеремић (foto: blic.rs)

Снимак предизборне конвенције председничког кандидата Вука Јеремића из Прибоја.

Будући председнички кандидат Вук Јеремић изјавио је у Прибоју да ће победити ако људи на изборима буду гласали срцем и стомаком.

"Или ће неко да упали светло и каже: Људи, ми у Србији најлошије живимо. Сви то знамо, али сви се плаше да то признају или гласно кажу. Ако ми постигнемо да на дан избора људи изађу и гласају срцем и из стомака ми ћемо овде победити са 80 одсто. Изгубимо ли у Прибоју, изгубићемо изборе", рекао је Јеремић, а наводи се у саопштењу његовог тима.

 Како се наводи, Јеремић је рекао да је општина Прибој пример неиспуњених обећања власти и да је то општина са највећом незапосленошћу у Србији, која износи око 75 одсто.

"Питање је времена када ће место које има толику стопу незапослености престати да постоји. Мислим да је ово место симбол неиспуњених обећања, ово место је жртвовано и ово је место којег се стиде сви они који су обећања дали и због тога морамо нешто да променимо", рекао је Јеремић.

Он је оценио да Вучић неће поднети оставку на место премијера због председничке кампање.

Јеремић је казао да не очекује да се са актуелним премијером и будућим кандидатом за председника Александром Вучиће, састане у телевизијском дуелу.

Вук Јеремић на предизборној конвенцији у Новој Вароши Вук Јеремић на предизборној конвенцији у Новој Вароши (foto: ФоНет)

"Он може да иде на телевизијске дуеле само када је нешто намештено, када се унапред добију питања и када је прекопута њега незаштићени новинар на кога се дере. То је део мучне сцене која траје већ пет година у Србији. Вучић никада никоме није изашао на црту на телевизији, неће ни мени", рекао је Јеремић.

Он се раније обратио и грађанима Нове Вароши и казао да ако постане председник Србије неће потписивати законе који се пишу за одређеног страног инвеститора, "макар то значило његов опозив у Скупштини Србије".

Разговор са грађанима Нове Вароши није био преношен директно.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

nova varoš dom kulture vuk jeremic izbori 2017 predsednički izbori


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.