Пријепоље: Пешак и возач погинули у удесу

novosti.rs (D. Gagricic) 16. мај 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

У тешкој саобраћајној несрећи у приградском насељу Залуг, у петак око 19 сати, погинуле су две особе. У Полицијској управи у Пријепољу синоћ су потврдили да су страдали возач мушкарац и жена пешак.

Животе су, према незваничним подацима, изгубили Нијаз Подбићанин (38), лекар пријепољског Здравственог центра и Горица Баковић (47), хигијеничарка у приватним локалима.

Возач “ланчие“, регистарских ознака ПП – 013 - ИЗ, која се кретала из правца града, изгубио је контролу над возилом и изашао на тротоар. Возило је покосило мештанку која је шетала и, ударајући бочном страном, „приковало“ је уз два бетонска стуба.

Од силине удара и пешак и возач су погинули на лицу места - кажу за „Новости“ мештани Залуга, насеља на левој обали Лима. Они су, истичу, на месту несреће затекли језиву слику – делове тела на двадесетак метара од стравичног удеса.Један од учесника увиђаја рекао је да у дугогодишњој пракси није видео овакву слику у Лимској долини и околини, где је било десетине удеса са трагичним последицама.

Несрећа се догодила на прегледној деоници пута, са благом десном кривином.Увиђај је обавио заменик јавног тужиоца Љубо Вукашиновић са екипом Полицијске управе.Сазнаје се да су узорци крви возача упућени на анализу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.