Награде за афоризме

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 31. јул 2023. године Друштво Коментари

Хумор и забава - са прошлогодишњег наступа (Фото: Библиотека) Хумор и забава - са прошлогодишњег наступа (Фото: Библиотека)

Чајетинска Библиотека организује „Ерски кабаре“ са представама „Драмске минијатуре ерског хумора“ и „Тестамент“ у Чајетини, на Златибору и Рибничком језеру 4, 5. и 6. августа.

Библиотека „Љубиша Р. Ђенић“ у Чајетини организтује Летњи улични ерски кабаре, по многу чему необичну тродневну манифестацију у мору летњих културних дешавања у овој вароши и на Златибору.

Ерски кабаре. 16. по реду, почиње 4. августа у 19,30  на платоу испред Библиотеке анимацијом уличних свирача и кловнова и музиком „Горданов блуз гето бенда“. По традицији, објавиће се резултати конкурса за афористичара године и доделити награде.

Комичне досетке, део свакодневнице у Ерском кабареу Комичне досетке, део свакодневнице у Ерском кабареу

Извешће се и две позоришне представе: „Драмске минијатуре ерског хумора “ са глумцима  Драганом Ђорђевић и Милорадом Микијем  Дамјановић и „Тестамент“  са Дивном Марић и Бобаном Љубичић.

Исти програм (наравно, без доделе награда афористичарима) поновиће се сутрадан на платоу Културног центра на Златибору и 6. августа на Рибничком језеру, међустаници Голд гондоле.

Настављају традицију - 16. пут на три локације Настављају традицију - 16. пут на три локације

Програм Ерског кабареа чајетинска Библиотека организује уз подршку Туристичке организације „Златибор“ и Голд гондоле „Златибор“.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

erski kabare aforizmi


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.