Путари стижу у Кокин Брод (Фото)

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 13. новембар 2021. године Друштво Коментари

Шири коловоз све ближи индустријској зони у Кокином Броду (Фото: Д. Гагричић) Шири коловоз све ближи индустријској зони у Кокином Броду (Фото: Д. Гагричић)

Још пола километра асфалта од Пјанског крша до Вранешког потока . Ради се пројекат моста којим ће се избећи три лакат кривине.

За путаре нема предаха: журе да  од неба,пре зиме и снега, отму још који метар пута, да асфалтирају што дуже деонице трасе Прибојска Бања - Кокин Брод и омогуће лакше и брже путовање мештана, али и бројних намерника, као и транспорт грађевинског материјала и робе.

И асфалт и саобраћај, уз краће задржавање на семафору И асфалт и саобраћај, уз краће задржавање на семафору

Сунчана субота ишла је на руку радницима ужичких „Путева“: у Пјанском кршу припремали су деоницу за асфалтирање, а одатле према Кокином Броду постављали су први слој асфалта у дужини од пола километра, док су кроз индустријску зону копали  дренажни канал, а низ равницу Радоиње настављали земљане и бетонске радове и насипање тампона. 

Без тескобе и одрона - Пјански крш Без тескобе и одрона - Пјански крш

- Ако послови буду текли према плану и временске прилике дозволе, асфалтираћемо и пола километра пута од Годиног потока, међе прибојске-варошке, према Радоињи. - Ради се пројекат, али је   још неизвестан почетак градње  моста преко Вранешког потока. Овде ће се избећи три садашње кривине и омогућити безбедан саобраћај - каже Сабахудин Козица,  директор  пријепољског погона ужичких „Путева“.

Караван тешкаша довозио је  асфалт Караван тешкаша довозио је асфалт

Путари ће, кажу, за који дан асфалтирати и последњу деоницу од 1.100 метара у Сеништима на путу од брана у Радоињи до Тавника на златиборској магистрали.

Дренажни канал измеђи Фабрике пелета и Пилане  „Златар-шпеда“ Дренажни канал измеђи Фабрике пелета и Пилане Златар-шпеда

Путари журе да што боље искористе лепо време Путари журе да што боље искористе лепо време

Реконструкција деонице Кокин Брод - Јасеново  

Озарени учинком путара, мештани Кокиног Брода, Ојковице, Бурађе, Јасенова, Беле Реке и околних села све чешће питају да ли ће и кад бити настављени радови на истом државном путу другог реда, али деонице од  бране у Кокином Броду према Јасенову. Овде су се на појединим местима одавно подерале и закрпе на закрпама, а возачи и путници стрепе од уског коловоза поред Златарског језера...

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kokin brod put izgradnja puta putari


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.