У Бистрици цистерна слетела са пута

ppmedia.rs 08. новембар 2021. године Друштво Коментари

Цистерна слетела са пута ( Фото: ПП Медиа) (Фото: ПП Медиа)

Kамион са цистерном, београдских регистарских ознака, слетео је са коловоза на деоници од Нове Вароши према Пријепољу, у месту Бистрица. Возач теретњака, у овој незгоди прошао је без повреда.

Припадници полције обезбедили су лице места, с обзиром на то да се ради о потенцијално опасним материјама за сада није познато да ли је дошло до изливања гаса. Од раног јутра у овом делу земље путеви су влажни због кише која пада без прекида, па се претпоставља да су клизав коловоз и неприлагођена брзина узрок ове саобраћајне несреће.

Иначе, због падавина, чести су одрони на деоници од Kокиног Брода према Пријепољу и даље ка граници са Црном Гором, па се возачима саветује опрезна вожња. Одрона има и на путу од Бистрице према Прибоју.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

bistrica prevrnula se cisterna


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.