Ужички путари монтирају заштитну ограду за пешачку стазу на златарском путу

ppmedia.rs 01. децембар 2020. године Друштво Коментари

Ограда на златарском путу, фото: Д.Гагричић Поставља се ограда на златарском путу, фото: Д.Гагричић

Kрајем прошле седмице, стигао је и истоварен шлепер делова металне ограде за пешачку стазу уз десну коловозну траку недавно реконстрисане деонице златрског пута од стадиона Браношевац до скретања за Шанац и Махалу.

После више одлагања, чачански „Уни-промет“ испоручио је део челично поцинковане конструкције. Због заузетости њихових екипа, ограду ће у кривинама изнад града, како је договорено, монтирати радници „Путева“ Ужице. Биће ускоро, кажу путари, постављена и расвета, што ће омогућити безбедно кретање пешака.

Преостали део ограде за пола километра пута биће испоручен за који дан. Путари су, иначе, наставили радове на подизању потпорног каменог зида испод кућа насеља Милановац. Једини обимнији посао за пролеће преостаје израда кампада – армирано-бетонског проширења пута и стазе изнад Махале, а затим постављање ивичњака на овој и деоници код стадиона. Најпре ће носећи део асфалтне подлоге добити ове две деонице, а затим ће коловоз у дужини од једног километра бити пресвучен хабајућим слој асфалта.

Варошке новине и ПП Медиа

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarski put ograda


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.