Славиши украли бика, па га заклали километар од испаше

glaszapadnesrbije.rs 06. октобар 2020. године Друштво Коментари

Славиша Корићанац нашао је дроб свог бика недалеко од места где води стоку на испашу, фото: ГЗС Славиша Корићанац нашао је дроб свог бика недалеко од места где води стоку на испашу, фото: ГЗС

У ноћи између петка и суботе Славиши Корићанцу из нововарошког села Љепојевићи под Јавором несто је бик од 400 килограма, а најжалосније му је како каже, што га живог неће наћи, јер му је на дроб наишао километар од испаше.

„Лети стоку држимо у ограђеном пашњаку изнад куће, моја чобаница је поред пута, али није једина има доста ту стоке и од комшија и рођака”, прича Славиша који је планирао да бика идуће године прода, па га је товио како би узео више пара.

Место на коме су лопови заклали бика Место на коме су лопови заклали бика

„Ујутру смо устали око седам и видели да је коље повађено и жица спуштена, мислили смо да је стока одвалила, јер имам и шест јуница. Када смо краве потерали на испашу ка Јавору, нашли смо место где је бик заклан и где му је утроба повађена. То место је иначе осветљено месечином”, рекао је Славиша.

Корићанац је пријавио овај случај полицији, а каже да се до сада овако нешто у овим крајевима није дешавало.

ГЗС

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

lopovi bik slaviša ljepojevći


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.