Две медаље за Нововарошанке на Спортским играма младих

zlatarinfo.rs ( А.Вуковић) 30. септембар 2020. године Спорт Коментари

Oдбојкашице и кошаркашице са тренерима Oдбојкашице и кошаркашице са тренерима (Фејсбук страница Дунав осигурања Спортских игара младих)

Женски спорт у Новој Вароши дуго је био скрајнут, али изгледа да су на сцену ступиле нове генерације које имају намеру да му врате популарност коју заслужује. То се показало на такмичењу Дунав осигурање Спортске игре младих, одржаном у Брзећу на Копаонику, одакле су се обе наше екипе девојчица вратиле окићене медаљама.

Тако се сад Нова Варош може похвалити шампионкама у одбојци на песку, али и вицешампионкама у уличној кошарци, односно, баскету три на три. Младе одбојкашице Одбојкашког клуба „Златар” Жана Пушичић и Андријана Недовић које је водио тренер Слободан Јојевић, злато су избориле победивши екипу Сокобање.

Кошаркашице

Лана Матовић, Наташа Чоловић, Имана Бајровић и Тања Пушичић, чланице Женског кошаршкашког удружења „Златар” предвођене тренером Наташом Бучевац, кући су се вратиле са сребром после пораза од екипе Крушевца. 

Одбојкашице

Обе екипе, уласком у финале избориле су ушешће на међународном првенству у Сплиту где ће представљати Србију. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sportske igre medalje novovarošanke


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.