Ухапшена жена због сумње да је изазивала пожаре у пријепољском насељу Суводо

ppmedia.rs 15. мај 2020. године Друштво Коментари

Požar u kućama u Prijepolju Фото: (ppmedia.rs A. Ровчанин)

За мистериозне пожаре у пријепољском насељу Суводо, где су три куће гореле а житељи живели у страху, по свему судећи крив је људски фактор, тачније жена.

Наиме, припадници Министарства унутрашњих послова у Пријепољу ухапшили су К.Т. (1963) из тог града због основане сумње да је извршила кривично дело изазивање опште опасности.

По налогу дежурног тужиоца њој је одређено задржавање од 48 сати након чега ће уз кривичну пријаву бити спроведена у Основно јавно тужилаштво у Пријепољу ради саслушања, ову информацију потврдила је за пријепољски потпарол "ПП Медиа" ОЈТ у Пријепољу Јасминка Бошковић.

Иначе, серија пожара на инсталација и кућним апаратима дешавала се из необјашњивих разлога, чак и када је струја била искључена са електромреже. Горело је у кући Зорана Томашевића, Жељка Обрадовића а у среду ујутро, букнуло је на инсталацијама у кући Мире и Станка Цмиљановића, када се запалио бојлер у купатилу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

gore kuće kuće


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.