ОО Двери у Пријепољу позива на протест подршке Бошку Обрадовићу

glaszapadnesrbije.rs 15. мај 2020. године Политика Избори 2020 Коментари

ОО Двери у Пријепољу, фото: ГЗС ОО Двери у Пријепољу, фото: ГЗС

Поводом најављеног протеста подрше народним посланицима који штрајкују глађу, Општинска организација Двери из Пријепоља истакла је да подржава миран и ненасилан „гандијевски протест” који је заказан за 17. мај у 17.00 часова испред Народне скупштине у Београду.

„То је подршка Бошку Обрадовићу и Ивану Костићу јер они својим поступцима угрожавају своје здравље и подносе жртву за све нас”, рекао је Мирољуб Бјелић председник ОО Двери из Пријепоља.

Милош Сокић члан ОО Двери још једном је подсетио на захтеве. „Прво поштовање Устава и Резолуције 1244 по питању Косова и Метохије у саставу Србије. Други захтев је неселективан рад тужилаштва и судова, заштиту епархије СПЦ и православних верника у Црној Гори, затим ослобађање медија, као и одлагање избора и стварање услова за слободне и поштене изборе.”

Ратко Ракоњац потпредседник ОО Двери у Пријепољу захтева од председника власти да хитно покрене дијалог са опозиционим представницима како би се окончали разлози за њихов штрајк. „Од Уставног суда захтевамо да хитно донесе одлуку о неуставности избора који су заказани за 21. јуна јер је дошло до промене изборног закона 40 дана пре избора.”

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dveri strajk izbori 2020


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.