Овде је била ћуприја

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 15. мај 2020. године Друштво Коментари

Остаци Шеовића ћуприје на Тисовици (Фото: приватна архива) Остаци Шеовића ћуприје на Тисовици (Фото: приватна архива)

Мештани питају, кад већ немају другу прилику: кад ће медији писати о стању путева и судбини пројеката?

Наши читаоци послали су нам неколико фотографија са легендом (потписом): Овде је била ћуприја, Ово шта је остало од ћуприје преко Тисовице, Овде се река прелази  у чизмама... Тако реагују на наш текст „Пала Шеовића чуприја на Тисовици“ и слику из година кад је трошна дрвена конструкција одолевала зубу времена и служила мештанима...

Они, узгред, питају кад ће медији писати о стању и одржавању путева у општини, који су пуни рупа и закрпа?“ Занима их, пре свега, хоће ли ко поправити оштећења на деоници Божетићи – Штитково, кад ће се насути локве и рупчаге према Кадијачи и Анатеми, куда свакодневно пролазе млекаџије, те кромпираши из ивањичких села што ору нововарошке њиве, али и бројни дрвосече, превозници и други намерници? Жељно чекају да чују и о судбини обећаних радова на  саобраћајници која би државним парама преко Кадијаче повезала две општине и четири сеоска центра? 

У Штиткову и околини узгред питају, кад већ немају другу прилику: кад ће стићи нови асфалт на онај  сломиврат од Тољића усека у Комаранима до Растока и хоће ли се и до када чекати да се деоница преко бране „проспе ко Томића кукуруза“, па да се неко сети да треба започети припреме за пресвлачење трасе?!?

Они подсећају старе и нове агитаторе да још нису потрошили оно што „су им дали у последњој изборној кампањи“ и да им поново не куцају на врата...

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ćuprija pala ćuprija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.