Дозволе за кретање пољопривредника

zoomue.rs (Марија Вранић) 06. април 2020. године Друштво Пољопривреда Коментари

Српско село Српско село (фото: Раде Прелић)

У случају обављања неопходних послова из области пољопривреде током периода забране кретања (радним данима од 17 до 5 часова, викендом – од суботе у 13 часова до понедељка у 5 часова) сваки пољопривредни произвођач има могућност да дође до дозволе за кретање током овог периода.

Захтев се подноси електронским путем преко сајта Министарства пољопривреде www.minpolj.gov.rs  и може се поднети преко било ког рачунара или преносивог уређаја.

На сајту постоје детаљна упуства у вези подношења захтева, како за биљне произвођаче, тако и за оне који се баве сточарском производњом.

Треба имати у виду да је рок за одговор на захтев 48 сати, па је важно да сви они који исказују неопходност кретања за време забране кретања, захтев пошаљу што пре.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.