У три општине скоро 2800 људи у самоизолацији

ppmedia.rs 03. април 2020. године Друштво Коментари

Nova Varoš Нова Варош (foto: zlatarinfo.rs)

У 145 места у Србији у самоизолацији је укупно 74.885 људи. Према броју самоизолованих Прибој је у самом врху листе са 1.818 људи, у Пријепољу је тај број 836, а најмање лица у самоизолацији је у Новој Вароши 134.

Влада Србије донела је 28. марта одлуку да се да се све мере самоизолације продуже са 14 на 28 дана, а ова мера се прописује свим грађанима Србије, као и странцима са боравишном дозволом, који су ушли у нашу земљу.

Онима којима је претходно већ одређена мера самоизолације од 14 дана, ова одлука се продужује на 28 дана. То практично значи да сви који су при уласку у земљу добили усмено или писмено решење о кућној самоизолацији у трајању од две недеље, изолација аутоматски наставља да тече још две недеље.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.