Пропао први покушај продаје РХ центра Златар

ppmedia.rs 14. новембар 2019. године Друштво Коментари

RH Centar Zlatar РХ центар Златар (фото: Дејан Мариновић)

На тендеру за продају Бањског комплекса “Златар” у Новој Вароши, који је расписала Републичка дирекција за имовину и Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање крајем октобра, није стигла ниједна понуда. Ову информацију потврдио је за “ПП Медиу” први човек општине Радосав Васиљевић.

Kако сазнајемо једна домаћа компанија и један инвестициони фонд из иностранства откупили су конкурсну документацију, међутим до 12. новембра, када је истекао рок за достављање понуда за куповину РХ центра “Златар”, нико од њих није доставио понуду.

Председник општине Радосав Васиљевић каже да ће врло брзо оглас за продају бити поново објављен. Он наводи, да ће почетна цена тада бити умањена за 20%.

Иначе, бањски комплекс “Златар” у Новој Вароши је нуђен купцима по првобитној цени од 3,9 милиона евра.

Kако се наводи у документацији објављеној на сајту Републичке дирекције, бањски комплекс за превенцију, лечење и рехабилитацију кардиоваскуларних обољења, има корисну површину од 12. 298  квадратна метра, а унутар њега се налазе други објекти различите намене.

Kомплекс је продаван у постојећем, “виђеном” стању, без права купца на накнадне рекламације.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.