Одборници сутра о трећем ребалансу буџета

glaszapadnesrbije.rs 14. новембар 2019. године Економија Друштво Коментари

Нова Варош Нова Варош (foto: Фото Мирко)

Председник Скупштине општине Никола Јелић сазвао је за сутра 24. седницу скупштине на којој ће се наћи 18 тачака дневног реда.

Разматраће се усвајање трећег ребаланса буџета за 2019 као и извршење Одлуке о буџету за првих девет месеци. Донеће се одлуке о правима и социјалној заштити које обезбеђује општина, а усвајаће се предлог измене Решење о образовању комисије за координације инспекцијског надзора над пословима из изворне надлежности локалне самоуправе.

Извештај о степену усклађености планираних и реализоваих активности из програма пословања Регионалне санитарне допоније „Бањица” и ЈП „3. септембар”. Разматраће се и Извештај о раду Општинског већа као и комуналној хигијени на територији Нове Вароши.

Између осталог на дневном реду ће се наћи и измене Правилника о мерема, начину и поступку, заштити и безбедности ученика за време боравка у школи и свих активности које организује Средња школа у Новој Вароши, ОШ „Добрисав Добирца Рајић” у Бистрици, ОШ „Гојко Друловић”Радоиња и ОШ „Вук Стефановић Караџић” Јасеново.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.